До днес беше срокът, в който да приключи процедурата с

...
До днес беше срокът, в който да приключи процедурата с
Коментари Харесай

Идната седмица очакваме разрешителното за строеж на новата библиотека на Варна

До през днешния ден беше срокът, в който да завърши процедурата с Регионална инспекция за опазване на околната среда и екологичната част на плана за нова библиотека на Варна.

" Надявам се идната седмица да се похваля с разрешението за градеж ", сподели за Varna24.bg основният проектант на Варна Виктор Бузев. 

" Подготвят се количествените сметки във връзка с бъдещия обект, с цел да може през април, когато се отворят много стратегии да се кандидатства по европейски грантове за безплатно даване на средства за подобен жанр инфраструктура. Аз и кметът Иван Портних продължаваме да следваме тази задача и ще я доведем с общи усилия докрай. Това е обект от общоградско значение, доста значим обект, който всеки уважаващ себе си огромен град би трябвало да има.

Проекта е актуален, работи млад екип със модерни материали и фасадни решения. Слаботоковата инфраструктура и детайлите, които ще обработват изданията са по последна дума на техниката, ще има роботизирани процеси, ще има една съвременна постройка с доста функционалности. Средище, от което Варна има потребност ", добави Виктор Бузев.

Вижте повече във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР