До ден днешен нямаме разяснителна кампания за ваксините. Хората не

...
До ден днешен нямаме разяснителна кампания за ваксините. Хората не
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Зеленият сертификат и ваксинацията са различни неща

До ден сегашен нямаме разяснителна акция за имунизациите. Хората не са осведомени. Все по-често си задаваме въпроса за какво в чужбина с толкоз висок % на имунизация се стига още веднъж до локдауни.

Това съобщи в студиото на бТВ съпредседателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов.

„ Ваксинацията и зеленият документ са две разнообразни неща. Проблемът на имунизацията в България е, че слушаме по малкия екран доста доктори, които споделят „ за “, други са „ срещу “. Месец и половина в Народното събрание се дебатира дали да се върви на работа със зелен документ в случай, че това се одобри за бизнеса и за българските жители в границите на 24 час “, добави той.

Алибегов добави, че посланията, които политиците изпращат през последния месец и половина към обществото, също не способстват за имунизацията.

„ Изказването и даването на характерност на ваксина, която е утвърдена както от ЕМА, по този начин е приета и за годен лекарствен артикул, наричайки ги „ пробна “, това е заявяване на лъжа и то неведнъж “ съобщи юристът по здравно право Калина Михайлова.

Фитнес инструкторът Кристиян Гонев описа за какво от антиваксър е трансформирал мнението си във връзка с COVID-19.

„ В момента има извънредно доста подправена информация във връзка с имунизациите и хората се вглеждат тъкмо в нея “, съобщи той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР