До дежурния редактор на Флагман.бг достигна информация, че става въпрос

...
До дежурния редактор на Флагман.бг достигна информация, че става въпрос
Коментари Харесай

Издирваният каналджия от схемата Локорско, избягал в Гърция, чакаме да го арестуват до часове

До дежурния редактор на Флагман.бг доближи информация, че става въпрос за добре известния в престъпните среди на Бургас Валентин Х

Последният обвинен, който Министерство на вътрешните работи търси поради съпричастност към случая „ Локорско “, е в Гърция, заяви довечера вътрешният министър Иван Демерджиев.

До дежурния редактор на Флагман.бг доближи информация, че става въпрос за добре известния в престъпните среди на Бургас Валентин Х.

Официално удостоверение обаче няма. Това бе и единственият член на незаконната група, чиито букви през днешния ден не бяха посочени от наблюдаващия прокурор на изключителния брифинг в София. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

От думите на Демерджиев стана ясно, че търсеното лице е напуснало границите ни през вчерашния ден. Гръцките управляващи към този момент са известени и е потърсено подпомагане. Издадена е европейска заповед за арест, която е изпратена в Шенгенската система.

В Министерство на вътрешните работи са оптимисти и считат, че до часове търсеното лице ще бъде арестувано.

Припомняме, че босът на канала е Виктор Кузмов, чиято адресна регистрация, е в Асеновград, само че от години живеел в морския град. Представял се за предприемач с ползи в областта на превоза. Той има присъединяване в 6 компании – в Бургас, Несебър и Асеновград, сподели инспекция на Флагман.бг.

Другият чието име е знае се Атанас Атанасов от Каблешково. Той е бил водачът на камиона и ще бъде измамен под отговорност с изключение на за присъединяване си в каналджийското ОПГ, по този начин и за гибелта на 18-те мигранти.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР