До CES 2020 остават броени дни и нямаме търпение да

...
До CES 2020 остават броени дни и нямаме търпение да
Коментари Харесай

Четири иновативни продукта на Samsung, за които не знаехме

До CES 2020 остават броени дни и нямаме самообладание да забележим новите технологии, които някои от най-големите производители са ни подготвили за 2020 година

Изложението започва на седми януари, само че към този момент имаме бегла визия за някои от продуктите, които ще бъдат оповестени в хода на събитието.

Както нормално, Samsung ще е измежду фирмите с най-силно наличие по време на ревюто, а през вчерашния ден корейският производител разгласи и част от нововъведенията, с които ще зарадва почитателите си.

Дистанционното ръководство набира скорост
 Снимка 459437

През 2019 година Samsung сложи мощен акцент върху дистанционното управление на смарт телефона с Galaxy Note 10, само че концепцията за боравене без допиране занапред ще се развива.

SelfieType е една от технологиите, които компанията ще показа по време на CES 2020, която разрешава да сътворяваме текст, без да допираме екрана на смарт телефона.

Технологията съставлява невидима виртуална QWERTY клавиатура, като селфи камерата в мобилното устройство следи придвижванията на пръстите ни по клавиатурата и посредством интелигентни логаритми трансформира придвижванията в текст.
 Снимка 459440

Отделно от SelfieType Samsung ще показа и друга технология, наречена Vtouch. Тя разчита на датчици за следене на очите и придвижванията на човек, и посредством тях разрешава да манипулираме най-различни джаджи от разстояние - включително тв приемници, мобилни телефони и даже коли.

За косата от близко
 Снимка 459439

Becon е комплект от дребна джаджа и приложение, заредено с интелигентни логаритми, посредством които можем да следим здравето на скалпа и косата си в голям подробност.

Малкият скенер разполага със специфична камера, която сканира космите и кожата по главата в дълбочина, след което изпраща данните към мобилното приложение за обработка.

Becon може да сканира и проучва фоликулите в дълбочина, да следи за съществуването на мъртва кожа и зони на сензитивност, да мери температурата на скалпа и да регистрира дали и какъв брой бързо губим коса.

Витамин D и на закрито
 Снимка 459438

SunnySide е друга забавна технологията от лабораториите на Samsung, която ще дебютира по време на CES 2020.

Тя съставлява устройство във формата на прозорец, което излъчва светлина, сходна на слънчевата.

Идеята е, че SunnySide може да задейства синтеза на витамин D у човешкото тяло, даже когато на открито няма слънце и седим на топло вкъщи.
 Samsung Galaxy Fold 2, Ultra Thin Glass и ще размени ли компанията пластмасовия екран със стъклен
Samsung Galaxy Fold 2 заменя пластмасата в екрана със стъкло

Телефонът ще е без гънки и отлепящи се елементи

SunnySide не може да аргументи изгаряне или стареене на кожата, което я прави по-безвредна от слънчевите лъчи и отстрани потребността от прилагане на спомагателен крем за отбрана против тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР