До броени дни се очаква родната изпълнителка Сашка Васева да

...
До броени дни се очаква родната изпълнителка Сашка Васева да
Коментари Харесай

Оперират Сашка Васева повторно! Първата интервенция премина успешно!

До броени дни се чака родната изпълнителка Сашка Васева да бъде оперирана наново, откакто първата й интервенция е Германия за премахване на тyмор в главата й мина сполучливо. Това разкри пред „ Телеграф “ брачният партньор й Христо Бакърджиев, който е неразделно дo нея в болничното заведение.

„ Първата интервенция мина сполучливо. Част от тумора е отстранена. В момента е нормализирана и се възвръща добpe ”, безапелационен е Христо. На въпроса ни по кое време се чака повторната интервенция, той дава отговор: „ Много ми се желае да ви кажа точна дата, само че все още не мога. И аз единствено това запитвам лекарите. Всичко зависи от проучванията и индикаторите, когато са задоволително положителни и тя е постоянна, ще бъде оперирана още веднъж. Надявам се това да е най-скоро “.

Бакърджиев показа, че мощно има вяра, че брачната половинка му ще може да си върне и зрението. „ Знаете ли, аз съм оптимист и имам вяра, че ще успее да си върне зрението. Може да не е незабавно, само че медицината толкоз бързо напредва, че след година-две, три съм сигурен ще бъде фиктивен лек. “

Той още веднъж изрече признателност към всички сътрудници, фенове и близки на Васева, които са се отзовали и са помогнали в набирането на средства.

„ Парите са надалеч от цялата нужна сума, само че аз съм признателен на всеки, който е оказал помощ. Защото в Германия в действителност застраховките покриват доста лекувания, само че при най-хубавите лекари би трябвало да се заплати . Аз в никакъв случай няма да я оставя, още един път благодаря на всички за поддръжката “, разгорещено добави Бакърджиев.

Актуалната дарителска сметка за всеки, който желае и може да помогне на Сашка Васева, е: IBAN: BG86RZBB91554455289907

SWIFT/B1C: RZBBBGSF
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР