До броени дни - буквално, Николета Лозанова ще роди второто

...
До броени дни - буквално, Николета Лозанова ще роди второто
Коментари Харесай

БОМБА: Вижте холивудския палат, в който Николета и Ники се местят с бебето!

До броени дни - безусловно, Николета Лозанова ще роди второто си дете и ще направи най-безценния подарък на огромната си обич Ники Михайлов, за който това ще е първа рожба. Както знаем, НиЛо към този момент има порасналата си Никол Божинова от Валери Божинов, само че вратарят по този начин и не съумя да стане баща досега.

Затова и Николай желае да посрещне родилката и бебето си като кралски особи, влизайки в чисто нов дом. Влюбените от година строят къщата на фантазиите си, която по-скоро е дворец и то холивудски, а не щеш ли тя към този момент е съвсем подготвена за настаняване.

Домът на Ники и Ники ще бъде отвън София, в Бистрица, тъй като те желаят да са надалеч от шума, мръсния въздух и суетата на столицата. Сградата е на няколко етажа и е в действителност голяма, а дворът е заслужен и за кралското семейство, доверяват близки до Николета.

Парите за мечтания дом в действителност са баснословна сума, само че Михайлов си има спестени пари от футбола, а Лозанова продължава да е най-скъпо платеният модел у нас.

" Мебелите са супер разкош, таваните високи, всичко е изпипано до най-малкия подробност и двамата нямат самообладание да заживеят там с децата ", разясняват осведомени.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов НиЛо Никол Божинова Валери Божинов Бистрица къща палат Николета и Ники
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР