До бой се стигна заради по-добро място за селфи пред

...
До бой се стигна заради по-добро място за селфи пред
Коментари Харесай

Масов бой пред фонтана ди Треви за по-добро място за селфи

До пердах се стигна поради по-добро място за селфи пред емблематичния шадраван ди Треви в Рим, съобщава The Guardian.

Инцидентът е станал преди дни, когато 44 годишна американка и 19 годишна холандка по едно и също време са харесали едно и също място да се снимат. Нито една от двете дами не е поискала да отстъпи и след замяна на словестни обиди се стигнало до пердах, оповестява вестник " Ла Република ". 

Неусетно в багра били въвлечени и техните близки и други туристи към тях. Осем души в последна сметка се присъединили в битката пред смаяните гости.

Двама полицейски чиновници се намесили и потушили борбата, само че примирието продължи единствено няколко минути. Наложило се да извикат още офицери, с цел да разтърват дефинитивно биещите се.

Фонтанът ди Треви, планиран от Никола Салви и приключен от Джузепе Палини през 1762 година, притегля хиляди гости всяка година. Миналата година управата на Рим съобщи, че ще постанова санкции от 240 евро на всеки, който реши да потопи крайници във водите му.

Вижте фрагменти от нелепия случай, оповестени от италианската полиция в Twitter.

 

Fontana di Trevi #municipio1: rissa tra due famiglie di turisti#sicurezzaurbanahttps://t.co/kIsgefHjWIpic.twitter.com/F3Qds95LhQ

— PoliziaRomaCapitale (@PLRomaCapitale) 9 август 2018 година

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР