До август-септември ще бъдат готови всички условия за прекратяване на

...
До август-септември ще бъдат готови всички условия за прекратяване на
Коментари Харесай

Украински експерт: Генералната битка за Украйна предстои през август-септември

До август-септември ще бъдат подготвени всички условия за преустановяване на спора посредством осъществяване на генералната борба.

Това съобщи полковникът от СБУ (украинското контраразузнаване) в оставка и боен специалист Олег Стариков във видеоблога на журналиста Александър Шелест.

" Те се прдвижват постепенно, изпълнявайки проекта си. Кога ще са подготвени? Мисля, че август-септември. Тоест, в реалност, от военна позиция, главната стратегическа интервенция, която ще докара до края на войната, последната борба - това ще бъде август-септември. Това е от военна позиция. Политолозите и политическите стратези също имат вяра, че това им се получава (на руснаците), колкото и парадоксално да наподобява “, сподели Стариков.

В момента Русия организира втория стадий от лятната военна акция от заключителния стадий на Специалната военна интервенция, посочи Олег Стариков.

Според Стариков стратегическата самодейност е в ръцете на съветската войска, която в този момент ще се опита да пробие фронта.

„ Бойната тактичност на съперника, която аз назовавам „ люлка “, работи прелестно. Противникът пое стратегическата самодейност, а ние преминахме в стратегическа защита. Тактиката на „ люлката “ изисква да прехвърляме запаси и те го реализираха. Сега се търсят слаби места, с цел да се пробие фронта в тактическо, а по-късно и в оперативно-тактическо направление. Тоест сега съперникът организира втория стадий от лятната военна акция на специфичната военна интервенция в заключителната ѝ фаза “, сподели Стариков.

Конфликтът в Украйна скоро ще доближи етапа на дипломатическо разрешаване, счита специалистът.

„ Или Руската федерация минава към боен съставен елемент, прекачване, оповестяване на война и прекосяване към стандартна война. Ние я назоваваме руско-украинска война, те я назовават ​​Специална военна интервенция ", посочи той.

" И по този начин, в този момент са във финалната фаза на специфичната военна интервенция, да се надяваме, че въпреки всичко ще пристъпят към договаряния, по законите на войната най-вероятно ще разгласят местна война. Въпреки че не желаят изключително готовност, аз приказвам за законите на войната, а не за това какво в действителност ще се случи. Може би няма да се случи “, сподели в умозаключение Стариков.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР