До астрономическата пролет има още два месеца, но ние вече

...
До астрономическата пролет има още два месеца, но ние вече
Коментари Харесай

Полъх на лято: All inclusive- новият комедиен сериал по NOVA

До астрономическата пролет има още два месеца, само че ние към този момент се настройваме на лятна вълна. Причината е новият сериал „ All Inclusive “, който скоро потегля в ефира на NOVA и ще ни придвижи на морския бряг.

В студиото на „ Събуди се” продуцентът Краси Ванков и актрисата Софи Маринкова разват детайлности за това неповторимо преживяване.

„ Много е хубаво при започване на пролетния сезон да стартираме с упованието за море доста по-рано тази година. Изключително прочувствено е прекарването по изработката на този сериал. Вложили сме всичките си усеща в това да създадем доста свежа комедия, чиста, с носталгичен спомен за старите български филми, само че с новите изразни средства и новата проблематика на обществото”, описа Краси Ванков.

 all inclusive NOVA

„ Опитахме се да погледнем в този сериал на любовта през всичките възрасти. И това е нещо, което имам вяра, че би трябвало хората да оценят. В най-искрената детска възраст по какъв начин се развиват едни любовни връзки сред доста сладки девойки и момчета, с детските банди на морето от едно време, които съм сигурен, че всички помнят. Как се случва първата младежка обич на морето. Какви са фамилните връзки и любовта, къде малко позабравена, къде преоткрита през летните страсти. Не сме не запомнили и любовта в третата възраст. При всички положения всеки ще открие нещо от себе си в сюжета”, добави продуцентът.

 all inclusive NOVA

„ Тъщата живее дружно с моята героиня. Ние с моя брачен партньор имаме дете, желаеме усамотение, само че аз се усещам сред чука и наковалнята – сред брачна половинка си и майка си, което се случва доста постоянно в живота. Но ние сме щастливо женени и ще намерим решение”, издава актрисата София Маринкова.

Още забавни детайлности за новия сериал „ All Inclusive” можете да видите в цялото видео от „ Събуди се”.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР