. До 90-ата минута си беше нормален футболен мач. Нашият

...
. До 90-ата минута си беше нормален футболен мач. Нашият
Коментари Харесай

Свидетел разказа за зверския бой на мача между Витоша Бистрица и Звезда

.

" До 90-ата минута си беше естествен футболен мач. Нашият аматьорски тим играеше против тима на Витоша (Бистрица), в който са някогашни футболисти, и мачът беше забавен. Но в 91-ата минута при корнер се случи случай и наш футболист направи аркада на състезател на Витоша. След това нахлу публиката и човек от аварийна пейка, който нокаутира двама от нашите играчи. Удари единия откъм гърба, а другия фронтално, направи му фрактура на носа ", описа пред bTV Здравко Караиванов, който е директен очевидец на случилото се.

" Срещата беше излъчена онлайн. Вижда се той по какъв начин потегля от скамейката, след това влиза в съблекалнята, преоблича се с екип на Витоша (Бистрица) и си потегля ", добави той.

Дългогодишният футболист и някогашен национал Даниел Пеев сега играе за " бистришките тигри ".

" Съжалявам за това, което се е случило. Витоша (Бистрица) като клуб не е забъркан, нито футболистите, и не е добре да се вършат такива ненужни спекулации. Питайте уредниците кой е този човек. И на мен ми е доста забавно за какво никой от тях не излиза със мнение. Техният футболист е отхвърлен от шампионата. Ние също сме отстранени без да имаме жълт или червен картон. Този човек не е наш съотборник. Ние сме другари, които играят за наслаждение. Нямаме треньор, нямаме щаб. Вероятно е почитател ", добави Пеев.

След случая Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз реши Витоша (Бистрица) да бъде дисквалифициран от присъединяване в шампионата, а на Звезда (Семчиново) да бъде присъдена служебна победа от 5:0.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР