До 8000 долара стигна цената на билет за ММА галата

...
До 8000 долара стигна цената на билет за ММА галата
Коментари Харесай

$8000 стигна билет за галата с Багата, 23 000 ще го гледат в Ню Йорк

До 8000 $ стигна цената на билет за ММА галата в емблематичната зала “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк, в която присъединяване ще вземе и единствената българска звезда от международен сан в смесените бойни изкуства Благой Иванов-Багата.

Това сподели инспекция на “24 часа” в уеб сайтове, които оферират пропуски за UFC 244. Въпросната впечатляваща цена е за места директно до осмоъгълника в центъра на залата, която се намира в фамозния квартал “Манхатън”.

Вече съвсем всички билети за галавечерта на UFC, която е най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства, са продадени.
View this post on Instagram
A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on Oct 26, 2019 at 10:37pm PDT
Цените варират в огромен диапазон. Най-евтините талони са по 180 $.

С приближаването на датата за провеждането на боевете сумите в уеб страниците се повишават. Това е и повода за най-хубавите места някои от дистрибуторите да желаят дори над 8000 $. От тях са останали единствено няколко бройки.

Най-евтините билети, които към момента може да бъдат закупени, са по 370 $.
View this post on Instagram
A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on Aug 8, 2019 at 10:48pm PDT
23 000 фенове ще гледат борбата сред Благой Иванов и Дерек Луис и останалите 11 дуела от програмата на UFC 244.

Толкова е потенциалът на “Медисън Скуеър Гардън” при провеждането на ММА събития. Така Багата във втори следващ мач ще влезе в осмоъгълника пред огромна публика.

На 8 юни българинът се оправи с австралиеца Тай Туиваса в Чикаго. В залата на локалните тимове по баскетбол и хокей на лед “Булс” и “Блекхоукс” се събраха също 23 000 почитатели на смесените бойни изкуства.
View this post on Instagram
A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on Jun 20, 2019 at 1:24pm PDT
В програмата за “Медисън Скуеър Гардън”, или казано с терминологията на ММА - файткартата, дуелът сред Иванов и известния с прозвището Черния звяр Луис е под номер 8. Общо мачовете са 12.

Специалистите зад океана са безапелационни, че UFC 244 се обрисува като най-силната церемония на веригата за актуалната година. Главната борба, с която ще бъде комплициран завършек на вечерта в Ню Йорк, е сред американците Джордж Масвидал и Нейт Диас в полусредна категория.

За Багата това ще е четвърти пердах след подписването на контракта с UFC. Българинът, който е някогашен международен първенец по бойно самбо, загуби първия от бразилеца Жуниор дос Сантос и завоюва идващите 2 против американеца Бен Ротуел и Туиваса.
 В момента в ранглистата при най-тежките във веригата Иванов е под номер 8, а идният му противник е 5-и. Победа над Черния звяр ще даде опция на Багата да дръпне още в подреждането и да се приближи до пердах за международната купа.

За разлика от 33-годишния българин, Луис, който е на 34, загуби последните си 2 борби в осмоъгълника. Двамата ще премерят сили в мач от 3 рунда по 5 мин. Общата статистика на Иванов е 18 победи и 2 загуби, а на съперника му - 21/7.
View this post on Instagram
A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on Sep 7, 2019 at 11:07pm PDT
В неделя Багата отпътува от Лас Вегас, където е основан, за Ню Йорк. За последно той тренираше в профилирания институт за подготовка на UFC в столицата на хазарта.

Иванов няма здравословни проблеми, в случай че не се броят дребни болежки. За конфликта с Черния звяр българинът се приготвя под управлението на треньорите Хавиер Мендес и Родни Крислър, които са знакови имена в ММА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР