До 8 часа тази сутрин са задържани 252 лица и

...
До 8 часа тази сутрин са задържани 252 лица и
Коментари Харесай

Акция „Бяло“: Над 250 станаха задържаните за разпространение на наркотици


„ До 8 часа тази заран са арестувани 252 лица и са формирани 220 бързи и досъдебни производства. Проверени са стотици адреси, на които се правят дейности, открити са 10 лаборатории и оранжерии за произвеждане за произвеждане на наркотични субстанции ”

Това разгласи по време на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров след започването на .



За първите 24 часа от започването на профилираната акция „ Бяло “ в Добрич са арестувани 13 души. Сред тях и 59-годишен мъж. Униформените стигат до него откакто получават оперативна информация.

„ През 1988 година – 1989 година същият е осъждан за безчинство, за измами и обири “, изясни окръжният прокурор Радослав Бухчев.

„ След като показаха къщата, от която се продава, след къса засада сътрудниците влязоха на адреса. Установихме веществата, парите и ги задържахме “, добави, Цветан Пировски, шеф на ОДМВР-Добрич.

В дома му е открита сериозна сума пари.

„ 15 пакета бяло прахообразно вещество – амфетамин, марихуана, както сумата от 30 хиляди евро “, посочи представителят на районната прокуратура в Добрич Даниел Илиев.

През миналото денонощие в Пловдив униформените откриват огромно хале, пригодено за развъждане на марихуана. В Несебър в дома на мъж, за който има съмнение, че се занимава с наркоразпространение, също е открита марихуана, както и два револвера. Същият опиат, както и екстази, са открити и в Бургас.

При арести във Варна са арестувани трима мъже и една жена. При претършуване на един от адресите са открити както марихуана и метамфетамин, по този начин и 4 револвера, муниции и пари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР