До 70% от израелците са против премиера Бенямин Нетаняху. Това

...
До 70% от израелците са против премиера Бенямин Нетаняху. Това
Коментари Харесай

Ердоган: До 70% от израелците са против Нетаняху

До 70% от израелците са срещу премиера Бенямин Нетаняху. Това сподели турският президент Реджеп Тайип Ердоган в диалог с публицисти след завръщането си от Узбекистан, където се организира срещата на върха на Организацията за икономическо съдействие, оповестява Anadolu Ajansı.

" Може би не е доста правилно да се спирам прекалено много на този въпрос. Но би трябвало ясно да заявя това. Нетаняху има най-хубавите си дни през днешния ден, а не на следващия ден. Сега 60-70% от израелската общност е срещу Нетаняху ", сподели още Ердоган.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че апелите на генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш за преустановяване на огъня в Близкия изток са почтени за хвалба и че той е видял действителността на протичащото се.

" От самото начало на спора целият Запад, и изключително Съединени американски щати, поддържаха Израел. И в случай че Гутериш показа в действителност почтена самодейност и го направи, тогава има аргументи за това. Това значи, че той видя действителността и истината за протичащото се, генералният секретар на Организация на обединените нации застана на страната на истината и справедливостта ", означи още Ердоган.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР