До 6 години затвор очакват полицая, спипан с дрога в

...
До 6 години затвор очакват полицая, спипан с дрога в
Коментари Харесай

До 6 години затвор очакват полицая, спипан с дрога в Кюстендил

До 6 години затвор чакат служителя на реда, хванат с дрога в Кюстендил.

Във връзка със случая по време на извършената профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпната престъпност и надзор на пътното придвижване, беше извършен брифинг на управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил и Районна прокуратура – Кюстендил. По време на брифинга стана ясно, че в хода на интервенцията е спрян за инспекция лек автомобил, ръководен от 32-годишен мъж от Кюстендил. Той е отказал да му бъде изработен тест за приложимост на наркотични субстанции и алкохол.

" По време на инспекцията е открит, че е чиновник на Министерство на вътрешните работи в столична конструкция. Колегите извикват дежурен следовател, за продължение на инспекцията “, сподели шефът на ОДМВР – Кюстендил,  старши комисар Тодор Петров.  

Говорителят на Районна прокуратура – Кюстендил Галина Димитрова посочи, че по време на инспекцията е открито, че служителят на Министерство на вътрешните работи държи наркотични субстанции. Извършени са дейности по претършуване и изземване в лекия автомобил, ръководен от мъжа. Намерени са пет обекта, три от тях, след осъществяване на полеви наркотест, реагират на марихуана и метаамфетамини. След тези процесуално-следвани дейности, са осъществени дейности в жилището, населявано от служителя на МВР- Там също е открито количество марихуана, открити са електронна везна и мелница. Започнато е досъдебно произвеждане, дадени са и съответните инструкции от страна на прокуратура. Лицето е арестувано за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи, материалите са изпратени в Районна прокуратура и са импортирани в Районен съд – Кюстендил за утвърждение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР