До 5-ти април 2024 г. (включително) се удължава срокът, в

...
До 5-ти април 2024 г. (включително) се удължава срокът, в
Коментари Харесай

За първи път в България се организира кастинг за Световния шампионат по сценични изкуства

До 5-ти април 2024 година (включително) се удължава срокът, в който българските гении може да се запишат в кастинга за Световния шампионат по театрални изкуства на F.I.P.A.S.S. (International Federation of Performers of the Scenic-Sporting Arts).

 

Събитието се осъществя в България за пръв път и уредниците признават, че не са очаквали подобен огромен интерес.

 

Специално с цел да оценят българските претенденти от Италия ще дойдат: взискателният „ ловджия на гении “ Милена Базиле и един от най-атрактивнитемултифункционални артистина Европа-Джон Нини (Jonathan Nininahazwe).

 

За Милена Базиле приказват като за индивида, който има шесто възприятие за гения и го разпознава още от пръв взор. Тя е talent scout за стратегии на Mediaset, чийто създател е Силвио Берлускони. Базилеразкриваинай-талантливителичностизаиталианскатателевизия RAI, немскитетелевизии Super RTL, Sat 1, френскияканал THT имногодруги.

 

Атрактивният Джон Нини е актьорът, чието сърце бие в ритъма на музиката. Освен извънреден танцьор, Джон е и притежател на Komeraneza Studio, в което дружно с екипа си образова стотици свои възпитаници в смела хореография. Нини е и вокален реализатор, а това му дава съвършения взор на добър мултифункционален наблюдаващ.

 

Кастингът за Световния шампионат по театрални изкуства се организира за първи път в България. Организаторите търсят най-хубавите гении в разнообразни дисциплини, които да се явят на финала на шампионата в Рим.

 

Желаещите да се явят на кастинг в категориите: пеене, танци и балет, актьорско майсторство, инструменталисти или цялостен пърформанс (включва най-малко две дисциплини едновременно) би трябвало да  пуснат своите поръчки на e-mail:[email protected] или [email protected]

 

Заявките би трябвало да включват изложение на участника и видео или аудио с къса проява на опциите му. Кандидатстващите може да са в разнообразни възрастови групи (6/11 години - 12/15 години - 16/18 години - над 18 години).

 

Кастинги за Световния шампионат на F.I.P.A.S.S. се провеждат в 36 страни, измежду които Аржентина, Съединени американски щати, Мексико, Бразилия, Италия, Северна Македония, Швеция, Гърция. По традиция с изключение на от интернационалното жури, в Рим участниците са следени и от международни продуценти, режисьори и сценаристи.

 

Организаторите издават, че с изключение на авторитетните купа и медали на F.I.P.A.S.S.  най-атрактивните гении ще получат покана за мастър класове на международно известни актьори, стипендии за професионално образование, както и съответни предложения за работни задължения.

 

Повече за Световния шампионат по театрални изкуства на F.I.P.A.S.S. вижте на:

 

Web:fipass.org

 

FB България: Performer Cup България - Bulgaria | Фейсбук

 

Instagram България:Performer Cup България - Bulgaria (@performercupbulgaria) • Снимки и видеоклипове в Instagram

 

FB Италия:Fipass - Performer Cup | Фейсбук

Instagram Италия:@fipass_performercup • Снимки и видеоклипове в Instagram

YpuTube chanel:PERFORMER CUP - YouTube

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР