До 5 стотака на ден можем да спестим, ако резервираме

...
До 5 стотака на ден можем да спестим, ако резервираме
Коментари Харесай

Ранна резервация за море до Коледа пести до 500 лева

До 5 стотака дневно можем да спестим, в случай че резервираме почивката си за морето до Коледа, сподели изследване на „ Телеграф “. Промоциите важат още сред една седмица и 12 дни за ранни резервации за май, юни, юли и август следващата година, оповестиха туроператори. В момента има оферти за преференциални почивки в Созопол, Несебър, Елените, Слънчев бряг и др.

С пониженията може да спестите към 500 лева дневно за най-тузарските хотели на първа линия. Апетитна алтернатива е нощувка в първокласен 4-звезден комплекс в Лозенец за 175 лева за двама. Цената е за настаняване в двойна стая за месеците май и началото на юни. В пакета влиза още безкрайно количество храна от ресторанта 4 пъти дневно, алкохол и безалкохолни на стомах. След началото на юни цената скача с 20 лева, като за топсезона през юли и август е 250 лева В Елените може да резервирате двойна стая за 134 лева, а в Несебър за 138 лева В Приморско пакетите потеглят от 130 лева, а в Кранево от 120 лева за първокласните хотели. Топоферта е предложение за отмора в Слънчев бряг за 68 лева през април. Цените са за една нощувка на база All Inclusive. Безплатно са обезпечени шезлонг и чадър на плажа.

Условието да се възползвате от пониженията е да резервирате до седмица или до 12 дни в някои случаи. След това цените ще се вдигнат с 400 лева, в случай че желаете да запазите същата стая, предизвестиха туроператори. Във всички хотели настаняването на дете до 12 години е гратис. За бебешка кошара обаче би трябвало да доплатите към 7 лева Заради многото запитвания за домашни любимци от ден на ден реномирани комплекси към този момент разрешават да вземете кучето или котката си. Условието е четириногото да не е по-тежко от 15 кг, като за него се доплаща такса сред 15 и 20 лева на вечер в 4- и 5-звездните комплекси.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР