До 5 години затвор и солена глоба грозят . Това

...
До 5 години затвор и солена глоба грозят . Това
Коментари Харесай

Лошо им се пише на безумците, разорали с АТВ дюни на Шофьорския плаж

 До 5 години затвор и солена санкция грозят. Това сподели регионалният шеф проф. Мария Нейкова след незабавна среща шефовете на ОД на МВР-Бургас и на РИОСВ-Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

  " Държавата  няма опция да разположи проверяващи на всички места, само че може да бъде безкомпромисна в използване тежестта на законите. Усещането за безотговорност и неявяване на институциите би трябвало да бъде пресечено. В съответния случай - нахлуване на моторни транспортни средства на плаж " Алепу “, има указателни табели със забрани, все пак някой си разрешава да не се съобрази. Извън този случай има още, в общественото пространство съществува снимков материал, колите са на плажа,  има по какъв начин да се издирят и глобяват нарушителите. Това е методът тези, които не са наясно с разпоредбите или не желаят да ги съблюдават, да схванат, че законите са за всички ", означи Нейкова.

Тя заяви, че е издала заповед, с която упорства да бъде прилагана цялата суровост на закона. А  в закона е записано следното: Който унищожи или повреди извънредно скъпи или единични невъзстановими земни и скални формирания се санкционира с отнемане от независимост до 5 години и санкция от 2 до 20 хиляди лева Освен това движимостите, които са предмет на нарушаване и са послужили за негово осъществяване, се лишават в интерес на страната.

Ст. комисар Калоянов прикани жителите, станали очевидци на сходни нарушавания, да подават навременни сигнал на тел. 112. " Ще засилим контрола на неохраняемите плажове във връзка с премахване на сходни нарушавания, посредством периодически надзор от полицейски патрули ", закани се шефът на бургаската полиция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР