До 5 дни туристическият бизнес ще може да изпрати своите

...
До 5 дни туристическият бизнес ще може да изпрати своите
Коментари Харесай

Туристическият бизнес ще направи предложения за включване на туризма в плана за възстановяване

 До 5 дни туристическият бизнес ще може да изпрати своите оферти за смяна на Националния проект за възобновяване и развиване, тъй че в стратегическият документ да бъде включен и бранш Туризъм. За това се схванаха присъстващите на среща за актуализиране на проекта в Народното събрание, проведена от депутата от Има Такъв Народ – Ивайло Кожухаров.

Срещата мина главно в приказки и недоволства, без съответни оферти, изясни представителят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) на разговорите Маргарит Цонев. Предложенията на бизнеса, които ще бъдат импортирани би трябвало да са деликатно подбрани, съответни, остойностени да са в интерес на целия туристически бранш, което не е лека задача в тези къси периоди, акцентира Цонев.

Туризмът е измежду целите на " ИТН ", акцентира депутатът от партията Ивайло Кожухаров. Недопустимо е стратегически бранш, който способства за сред 11 и 13 на 100 от стопанската система да не бъде застъпен уместно в Националния проект за възобновяване и развиване, акцентира Кожухаров.

Целта на срещата бе туризмът да бъде включен в стратегическия документ с планувани средства от най-малко 100 млн. лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР