До 31 юли се удължава забраната за влизане в Гърция

...
До 31 юли се удължава забраната за влизане в Гърция
Коментари Харесай

Гърция удължи до края на юли забраната за влизане на граждани извън ЕС

До 31 юли се удължава възбраната за влизане в Гърция на неевропейски жители съгласно известие за екипажите (NOTAM), издадено през вчерашния ден, заяви АНА-МПА.

След решението на Европейски Съюз да извади Сърбия и Черна гора от листата на страните, от които се разрешават пътуванията, 12-те страни, които са изключени от възбраната, са следните: Алжир, Австралия, Канада, Грузия, Япония, Мароко, Нова Зеландия, Руанда, Южна Корея, Тайланд, Тунис и Уругвай. В известието се изреждат и редица изключения, по които се позволява влизането на жители на трети страни в Гърция, осведоми Българска телеграфна агенция.

Информацията в известието гласи още, че всички полети от Албания и Северна Македония ще се приземяват на атинското летище " Елефтериос Венизелос " до 31 юли. Пак до 31 юли в среднощ се удължава възбраната за полети от и към Турция. За Швеция възбраната изтича на 19 юли.

От 16 юли до 31 август всички пасажери на интернационалните полети към Гърция ще могат да попълнят формуляра за локализиране на пасажер (Passenger Locator Form - PLF) и в деня преди пътуването. Формулярът и съответният QR код трябда да бъдат проверявани от самолетните компании преди качването на пасажерите в самолета. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР