До 30 юни се удължава срокът на действие на Програмата

...
До 30 юни се удължава срокът на действие на Програмата
Коментари Харесай

Удължават срока на хуманитарната помощ за украинците у нас

До 30 юни се удължава срокът на деяние на Програмата за филантропично подкрепяне на разселени лица от Украйна с предоставена краткотрайна протекция в Република България. Решението за това е утвърдено от Министерски съвет като настоящите сега условия по програмата се резервират.
Прочетете още
Въвежда се и спомагателна мярка за ефикасен надзор при администрирането на помощта по линия на програмата за лица, търсещи краткотрайна протекция в България в резултат на войната в Украйна.

Във връзка с завършване на разплащанията по Програмата и с оглед правилното верифициране на окончателните дължими суми към участниците, се вкарва спомагателна мярка за ефикасен надзор при администрирането на филантропичната помощ, а точно показване на попълнена Декларация за сходство по пример според Приложение № 4 към Програмата.

Декларацията се дава от законния представител на лицето, извършващо активност в обекта, при поискване от админа на помощта - Министерството на туризма. Същата се подписва с дипломиран електронен автограф и се подава посредством Системата за несъмнено електронно връчване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР