До 30-ти септември ще се проведе уникален по рода си

...
До 30-ти септември ще се проведе уникален по рода си
Коментари Харесай

Снимай Дунав и спечели награда в уникален конкурс

До 30-ти септември ще се организира неповторим по рода си фотоконкурс-предизвикателство, отдаден на региона наоколо северната граница на България. Конкурсът носи името “Приключение Дунав Ултра” и се провежда от Фотопавилион със съдействието на Дунав Ултра.
В състезанието могат да вземат участие фенове и професионални фотографи, които могат да показват до пет фотографии, а необятният обсег на тематиката дава опция за присъединяване с разнообразни типове фрагменти: пейзаж, портрет, репортаж, обект, естествен феномен, събитие или забележителност.
Според условието на уредниците фрагментите, с които се взе участие следва да са направени в радиус от 20 километра от обитаемо място, през/покрай което минава маршрутът “Дунав Ултра”. Идеята е да показа многообразието на района по поречието на Дунав, Добруджа и Северното черноморие в България със неговата характерна хармония, нюанс, екзотика, история, самородност и обичаи. След приключване на интервала, в който ще се събират фрагменти, общо пет потвърдили се в сферата фотографи ще оценят най-хубавите попадения; Денис Бучел, Димитър Караниколов, Радостин Найденов, Явор Мичев и Тони Йорданов са публично жури в неповторимото по рода си фотографско предизвикателство.
Победителят в състезанието ще завоюва 500 лв. под формата на ваучер за фотографска техника, а неговият подгласник – заелият второ място – ще се снабди с подобен на стойност 300 лв.. И двата ваучера ще важат за всички артикули от верига магазини за фотографска техника Фотопавилион.
Ще бъдат раздадени и поощрителни предметни награди за трето място, първата такава е от Bike Center – страхотни дисаги за велосипед, които могат да се трансформират в общоприета раница за тил.
Общо 40 фотоси ще намерят място в формалната селекция на журито, всички те ще бъдат показани в специфична изложба в формалния уебсайт на маршрута “Дунав Ултра”.
Някои от фотосите ще влязат и в формалното гратис списание-каталог, отдадено на маршрута, което ще излезе от щемпел в края на тази годината. Всички създатели, чиито фотоси ще бъдат включени в изданието, ще получат копие от него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР