До 30 ноември, клиентите на Теленор България могат да се

...
До 30 ноември, клиентите на Теленор България могат да се
Коментари Харесай

Черен петък в Теленор с до 40% отстъпка на избрани устройства |

До 30 ноември, клиентите на Теленор България могат да се насладят на невероятни предложения с до 40% понижение на определени устройства. Черният петък тази година започва с софтуерни любимци като смарт телефоните SAMSUNG Galaxy A12, REALME 8 5G и таблетът LENOVO Tab M7, който идва с цели 40% отстъпка при сключване или възобновяване на контракт с проект Интернет с абонамент над 20,99 лева на месец.

Изненадите за феновете на празничното извършване на покупки не стопират дотук, тъй като операторът предлага и 30% по-ниска цена за невероятния XIAOMI Redmi Note 10 5G с проект Тотал Макс от 36,99 лева на месец. А пречиствателя за въздух на XIAOMI Mi Air Purifier Pro, който може да бъде закупен на цена от 17,99 лв/месец за още по-чисто у дома за идните празнични дни.

Времето до празниците може да се отмерва още по-приятно и със SAMSUNG Galaxy Watch3 45mm LTE, който идва с 20% по-ниска цена, който с изключение на, че е прахо- и водоустойчив, реализира мониторинг на съня и мери крачките. Със същото понижение, можете да откриете и функционалният преносим компютър LENOVO ThinkPad L14 20U2S7C, който може да бъде закупен с проект Интернет Макс на цени от 35.99 лева./месец.

Цените са годни както във физическите магазини на оператора, по този начин и онлайн, а цялостна информация за това и други оферти в Теленор, е налична на www.telenor.bg, посредством гратис позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и в магазинната мрежа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР