До 30 април родителите, чиито деца не са приети в

...
До 30 април родителите, чиито деца не са приети в
Коментари Харесай

Родители с неприети в ясли и градини деца в София, могат да кандидатстват за компенсации

До 30 април родителите, чиито деца не са признати в - ще могат да аплайват за обезщетения в районните администрации. Заместник-кметът по обучение и просвета доцент уточни:
" Търсим разновидности за омекотен режим на подаване, обработка на документите и приемане на средствата. Сумата е издръжката, която получава детето, в случай че беше действително признато в общинско или държавно заведение. Тя се движи за другите възрасти, само че е към 300-350 лв.. Документите са разказани в наредбата. Ще публикуваме лист на уеб страницата на дирекция " Образование " в системата, с цел да може всеки родител да види. Най-общо казано, това са документи, които потвърждават, че детето посещава лицензирано детско заведение и по този метод получава очевидно правото да употребява помощта ".
 Без антигенни проби в детските градини Без антигенни проби в детските градини
Отпада концепцията в детските градини да се вършат бързи антигенни проби за ковид, потвърдиха от Министерството на образованието и н...
До дни ще бъде показана новата система за банкет на децата в първи клас за образователната 2021-2022 година, а до края на месец март ще бъдат оповестени свободните места в учебните заведения в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР