До 3 месеца врачани вече ще могат да спят спокойно,

...
До 3 месеца врачани вече ще могат да спят спокойно,
Коментари Харесай

Ето коя фирма ще обезвреди серовъглерода в двора на „Химко“, врачани ще спят спокойно до 3 месеца

До 3 месеца врачани към този момент ще могат да спят умерено, защото в този период би трябвало да бъде обезвредено останалото количество серовъглерод от площадката в двора на бившето „ Химко “, научи организация BulNews. Фирмата провинен „ Камибо “ най-сетне е сключила контракт „ Балкан Ресурс “ ЕООД за предприемане на съответни ограничения.
Вчера в регионалната администрация във Враца е извършена работна среща с представители на двете компании. По време на срещата стана ясно, че на 7 юни е подписан контракт с предмет на активност „ Неутрализация на водата от дъното на басейните и наличния серовъглерод от цистерните, в това число унищожаване на всички уреди “, като „ Балкан Ресурс “ ЕООД разполага с 90 дни за осъществяване на активността, считано от датата на подписване на договора.
Предстои съоръжение на площадката със профилирани уреди, нужни за обезвреждането на рисковото вещество, като дейностите по неутрализацията ще бъдат осъществени от квалифицирани експерти при подобаващи метеорологични условия и при най-високи ограничения за сигурност.
Управителят на „ Балкан Ресурс “ ЕООД изрече признателност към Областна администрация – Враца, която инициира извършените работни срещи за дефинитивно разрешаване на проблема със серовъглерода на „ Камибо “ ЕООД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР