До 27 януари 2023 г. Националната служба за охрана (НСО)

...
До 27 януари 2023 г. Националната служба за охрана (НСО)
Коментари Харесай

До 27 януари НСО приема документи на кандидати за охранители и шофьори


До 27 януари 2023 година Националната работа за защита (НСО) приема документи на претенденти за оповестените през ноември м.г. свободни позиции за служители в държавната охранителна работа. НСО търси да назначи общо 30 чиновници на сержантски длъжности – 20 охранители и 10 водачи.

Това оповестиха от пресцентъра на НСО. Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за претенденти до 32 години със приключено минимум приблизително обучение. Новопостъпилите чиновници ще преминат начално военно образование и първична професионална подготовка, с която ще придобият характерни познания и умения за потребление на огнестрелно оръжие, профилирано съоръжение и тактичност и техники за отбрана. Кандидатите би трябвало да са пълнолетни български жители с чисто правосъдно минало, да са физически и психически пригодни, както и да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ B ”. Кандидатите за чиновници по защитата минават през изпит за определяне на равнище на физическата подготовка, психическо проучване и заключително изявление. 

Свободните 10 сержантски длъжности за водачи в НСО са за претенденти, не по-възрастни от 40 години, психически пригодни, с минимум приблизително обучение и с чисто правосъдно минало. Кандидатите би трябвало да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ C ” и да не са лишавани от право на ръководство на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и уверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените санкции на лидера. Кандидатите за водачи на МПС минават през изпит за определяне на равнището на характерни познания и умения за осъществяване на длъжността, в това число на практика изпит с ръководство на коли от разнообразни категории („ C ” и „ B ”) на полигон и в градски условия.

Документи се одобряват всеки работен ден от 09:00 часа до 11:00 часа и от 14:00 часа до 16:00 часа в приемната стая на контролно-пропускателния пункт на НСО на адрес: гр. София, бул. „ Черни връх “ № 43, НСО. Подробна информация за конкурсните процедури, условията към претендентите, нормативите, които следва те да покрият, както и нужните документи, са оповестени в раздел „ Кариера в НСО/Конкурси “ на интернет страницата на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР