До 27 декември т.г. движението от 99-ти до 101-ви км

...
До 27 декември т.г. движението от 99-ти до 101-ви км
Коментари Харесай

До 27 декември движението от 99-ти до 101-ви км на АМ „Марица” ще е двупосочно поради ремонт

До 27 декември т.г. придвижването от 99-ти до 101-ви км на ще се реализира в двете посоки в платното в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”, заради ремонт на 2,3 км сектор от платното за Пловдив. В правата е въведена краткотрайна организация на придвижването, с която скоростта поетапно се понижава от 140 км/ч до 50 км/ч. Това оповестиха от (АПИ). 
Необходимо е водачите да карат рационално, със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания и да съблюдават прецизно въведената краткотрайна организация на придвижването.
Участъкът, който ще бъде ремонтиран, е издигнат през 80-те години на предишния век и за последно е обновяван през 1999 година Оттогава до момента на него са осъществявани частични поправки на неравности по пътната настилка.
Ремонтът на платното за Пловдив планува унищожаване на остарялата пътна настилка, подсилване на структурата с армонасипи в три сектора, полагане на геомрежи, полагане на нов асфалт. Отсечката ще е с усъвършенствано отводняване, нови пътни знаци, мантинели и шумяща маркировка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР