До 26 март 2021 г. училищата от цялата страна могат

...
До 26 март 2021 г. училищата от цялата страна могат
Коментари Харесай

Записването в престижното национално състезание по немски език продължава до петък

До 26 март 2021 година учебните заведения от цялата страна могат да подадат своите поръчки за присъединяване във вътрешноучилищния кръг на Осмото национално съревнование по немски език , проведено от издателство КЛЕТ България. Състезанието по немски език се организира в два кръга - вътрешноучилищен и народен .

Вътрешноучилищният кръг ще се организира през април 2021 година в определено от съответното учебно заведение време. Националният кръг ще се състои на 29 май 2021 година в гр. Ловеч.

Ежегодният конкурс следва модела на сертификатните изпити и провокира учениците да потвърдят знанията и уменията си в нов формат, съизмервайки се с връстниците си в народен обсег.

Състезанието е отворено за всички български възпитаници, владеещи езика на равнища от А1 до С1 . Победителите в националното Клет съревнование по немски език и подготвилите ги учители се награждават със специфични предметни награди и получават справедливо самопризнание за усърдната си подготовка.

Регламентът на надпреварата и заявление за присъединяване в съревнование по немски език може да се открие.

Станете част от тима на успяващите!

За издателството:

е водещо просветително издателство у нас, част от огромната европейска издателска група Klett. Учебниците и образователните пособия с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, обезпечавани от издателството, са знак на качество за няколко генерации български учители.

Клет България доставя на българския пазар и образователни системи и пособия за чуждоезиково образование на KLETT, университетските издателства - Cambridge University Press и Oxford University Press, огромните европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР