До 250 лева стигна билетът на черно за последното предаване

...
До 250 лева стигна билетът на черно за последното предаване
Коментари Харесай

Става страшно! До 250 лева на черно за Слави

До 250 лв. стигна билетът на черно за последното предаване на " Шоуто на Слави ".

Фенове на Дългия се бяха строили още от края на предходната седмица по обедни часове пред касите в НДК, а билетите свършиха има-няма за два часа.

" Очакваме да каже по кое време ще се теглят премиите, които ще раздадат. Те са ни най-важни ", споделиха посетители на столицата, пристигнали особено да си вземат от скъпоценното парченце хартия за шоуто. Много от хората, пристигнали с готовност да вземат участие в последното предаване, бяха в действителност натъжени, оповестява " България през днешния ден ".

" Ако беше нормалната година с подписан контракт сред продуцентската компания на Слави Трифонов - " Седем Осми ", и БТВ шоуто на 31 юли щеше просто да е последното за следващия сезон. И както всякога през миналите 19 години, по този начин и в този момент екипът щеше да излезе в отпуск, само че в този момент ми е мъчително, тъй като пораснах с това предаване и не ми се разделя с него ", показа Константин Х. от Костинброд. Според него и хора от опашката за билети шоуменът от Учиндол е решил да прави детска телевизия.

" Той има правилен метод и богат опит от работата си с надарени малчугани. Доказателство е Крисия - направи я звезда, обезпечи ѝ кариера ", разпалено изясняват почитателите на Слави.

Тв водещият и до през днешния ден не е споделил обществено какво ще прави, откакто завърши с шоуто си. Екипът му единствено знае, че " ще се почива малко, само че с огромен възторг ". Засега е известно, че Слави няма да изостави " Ку-ку бенд ", актьорите и балета си. На останалите от шоуто бъдещето по никакъв начин не е ясно.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР