До 25 март младежи от цялата страна на възраст между

...
До 25 март младежи от цялата страна на възраст между
Коментари Харесай

Онлайн игра затвърждава познанията на младежите |

До 25 март младежи от цялата страна на възраст сред 14-19 година могат да вземат участие в онлайн игра, създадена особено за тях в границите на националната акция “ ”. Чрез въпроси, основани на къси видеа и илюстративна история, направени по време на акцията, играта цели да ревизира до каква степен младежите са се срещнали с посланията ѝ и са ги възприели.

Желаещите да се включат в играта могат да го създадат, като посетят интерактивния уеб страница. Играта, както и самата акция, е създадена по този начин, че да се чуе гласът на младите и те да могат да споделят и своето мнение и рекомендации. А също получават и късмет да завоюват доста потребни награди.

На 26 март ще бъдат изтеглени петимата спечелили, които ще получат една от атрактивните награди – ултратънък преносим компютър, съчетаващ мощен процесор, комфорт и разсъдък в едно, както и четири таблета, отличаващи се с тъничък дизайн, динамична система за развлечение и изключителна продуктивност.

Играта, осъществена с поддръжката на криейтив организация proof, слага самобитен край на информационната акция “Намери различен метод ”, която има за цел да насърчи сериозното мислене и гражданската интензивност измежду младежите.

От стартирането си акцията осведоми младото потомство по доста значими тематики, като проявата на приемливост към избрани групи хора, измежду които роми, бежанци, хомосексуални и други, както и среща младежта по какъв начин да се защищити от подправена информация и да не се поддава на манипулативни внушения. Едно от главните послания към младежите е, че насилието и експанзията не са решение, без значение дали става въпрос за онлайн пространството, или за действителния живот.

Всички материали, направени за задачите на акцията, както и повече информация за нея, може да достъпите в уеб страницата и обществените ѝ медии, както и в платформите за видео шерване:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР