До 23 октомври 2017 г. журналисти от различни български медии

...
До 23 октомври 2017 г. журналисти от различни български медии
Коментари Харесай

Последни 10 дни на номинации за наградите `Валя Крушкина – журналистика за хората`

До 23 октомври 2017 година публицисти от разнообразни български медии могат да бъдат номинирани или да се самономинират за шестите медийни награди „ Валя Крушкина – публицистика за хората “. Номинациите стават в шестте категории на състезанието: „ Печатна медия ", „ Радио ", „ Телевизия ", „ Онлайн медия ", „ Млад публицист " и „ Снимащ публицист ". Задължително изискване за присъединяване в състезанието е номинираните материали да са авторски и да са оповестени в интервала от 11 септември 2016 година до 11 септември 2017 година. Един публицист може да бъде номиниран или да се самономинира с най-много 3 материала.

Номинирането става посредством изпращане на запълнен формуляр на електронен адрес: [email protected] до 23 октомври 2017 година Формулярът и напътствията за номиниране са налични от тук.

Номинираните материали ще се правят оценка от без значение жури по следните критерии: обективно и ексцентрично показване на съответен проблем, разбор на публично важен проблем, ясно изразена персонална позиция, отстоявана в името на жителите.

По традиция носителите на премията „ Валя Крушкина – публицистика за хората “ ще бъдат оповестени на публична гала в края на годината.

Конкурсът се провежда от Фонд „ Валя Крушкина “ при Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ и има за цел да отличи публицисти с дейна гражданска позиция, отстоявана в името на жителите. През годините състезанието стана различим в журналистическите среди, както и отвън тях. В досегашните пет издания на състезанието са номинирани над 300 публицисти с близо 600 материала. Пет години след старта на самодейността, премиите се трансфораха в мерило за качествена публицистика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР