До 22 март движението в платното за София при 350-и

...
До 22 март движението в платното за София при 350-и
Коментари Харесай

До 22 март движението в платното за София при 350-и км на АМ Тракия ще бъде двупосочно

До 22 март придвижването в платното за София при 350-и км на Автомагистрала „ Тракия “ ще продължи да бъде в двете посоки заради ремонт на фугите на мостово оборудване при пътен възел „ Българово “ в платното за Бургас, оповестиха от пресцентъра на АПИ.

Скоростта в сектора е до 50 км/ч. Ремонтните действия при 350-ти км започнаха на 7 март. След завършването им се планува от 25 март до 7 април да се ремонтират фугите в платното за София като трафикът за столицата ще се пренасочи по пътните връзки на пътен възел „ Българово “. 

От 25 март до 7 април за ремонт на фугите на мостово оборудване ще се промени и организацията на придвижване в посока Бургас при 339-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София. За осъществяването на ремонтните действия ще бъде затворен сектор от към 300 метра.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР