До 2040 година сто души ще живеят на Луната. Те

...
До 2040 година сто души ще живеят на Луната. Те
Коментари Харесай

Не е за вярване какво ще се случи на Луната до няколко години

До 2040 година 100 души ще живеят на Луната. Те ще се доставят с вода от размразяване на лед, жилища и принадлежности, направени с 3D принтер, ще употребяват растителни артикули, отгледани в почвата на Луната и ще провеждат " летящи " спортове.

За мнозина тези неща може да се възприемат като научна фантастика, само че специалисти като Бернард Фоин, дипломат на Европейската галактическа организация за плана " Село на Луната ", възприемат задачата освен като рационална, само че и като осъществима.

На Европейския планетарен теоретичен конгрес в Рига Фоин показа по какъв начин човечеството може да стъпи за непрекъснато на Луната и по-късно да разшири наличието си. Той го съпостави с разширението на железопътния превоз, когато набъбват селата към железопътните гари, последвани от бизнеса.

„ До 2030 година сред шестима и 10 души - учени, инженери и механически експерти, могат да се открият на Луната, а до 2040 година да набъбнат до 100 “, предвижда френският академик. „ През 2050 година можете да имате 1000 и по-късно можете да си визиите вашето семейство да се причисли “, посочи той пред международните медии. Според него има възможност и да се родят деца на Луната.

Шефът на Европейската галактическа организация Ян Вьорнер не изключва Международната галактическа станция да бъде сменена с непрекъсната лунна колония - футуристична концепция. Той предлага създаване на село на Луната като последваща фаза в галактическото съдействие сред Съединени американски щати, Русия и Европа.

Източник dariknews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР