До 2027 г. Европейският съюз (ЕС) възнамерява да инвестира 300

...
До 2027 г. Европейският съюз (ЕС) възнамерява да инвестира 300
Коментари Харесай

ЕС влага 300 млрд. евро в инфраструктурни, цифрови и климатични проекти

До 2027 година Европейският съюз (ЕС) има намерение да влага 300 милиарда евро в инфраструктурни, цифрови и климатични планове по целия свят. Ръководителят на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен заяви за това на конференция в Брюксел в сряда.

" До 2027 година ще влагаме 300 милиарда евро в поддръжка на нашите цели - ", сподели тя.
Европейски Съюз с позиция за контролиране на пазара на криптовалутата
Съветът на Европейския съюз одобри позиция по две оферти - Регламента за пазарите на криптоактиви (MiCA - Markets in Crypto Assets)...

Според изказване на Европейска комисия средствата ще бъдат употребявани за инфраструктурни, цифрови и климатични планове, които ще допринесат за така наречен зелен преход.

" Този проект съставлява увеличение на вложенията, които предизвикват демократичните полезности и високите стандарти, положителното ръководство и прозрачността, равнопоставените партньорства, екологичната и безвредна инфраструктура и предизвикват вложенията в частния бранш ", характеризира Европейска комисия новия капиталов проект.

Европейска комисия обаче към момента, в които ще бъдат вложени средствата.

" Институциите на Европейски Съюз, държавите-членки и европейските финансови институции ще си сътрудничат с европейския бизнес, както и с държавните управления, гражданското общество и частния бранш в страните сътрудници ", съобщи Европейска комисия.
След напън на Европейска комисия: Словения възобновява финансирането за STA
След напън от Европейския съюз Словения се съгласи през днешния ден да възвърне финансирането на единствената новинарска организация в страната - ST...

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР