До 20 дни ще стартира първият етап от ремонта на

...
До 20 дни ще стартира първият етап от ремонта на
Коментари Харесай

Ремонтират булевард в центъра на Сливен за 2 милиона лева

До 20 дни ще започва първият стадий от ремонта на бул. „ Хаджи Димитър “ в центъра на Сливен. Близо 2 милиона лв. са обезпечени от Републиканския бюджет.

Периметърът на ремонта обгръща булеварда от постройката на Общината до светофарите на кръстовището с бул. „ Братя Миладинови “, оповестява БНР.

Затвориха едно от пътните платна към квартал "Бояна " за ремонт

Ремонтът на булеварда ще бъде поетапен, с цел да не затруднява автомобилното придвижване в централната градска част, разгласи кметът Стефан Радев.

"Периодично ще осведомяваме жителите, каква ще е новата организация на придвижването, тъй като в хода на осъществяване на плана ще има разнообразни организации на придвижване, които ще се сменят взависимост от това, къде и какво се работи ".

Проектантът Анастас Кънева показа част от новите решения.

"Имаме извънреден приоритет на пешеходци, на хора в неравностойно състояние, на велосипедисти и на последно място автомобилистите ".

Управителят на фирмата-изпълнител Тодор Дечев даде обещание да извърши плана качествено и в период. "След към шест месеца ще имаме една прелестна нова визия на този толкоз значим бул., и тази значима артерия за град Сливен ", сподели той.

Освен този план следва облагородяване на част от кварталите „ Българка “, „ Дружба “ и „ Сини камъни “, и поетапното унищожаване на противозаконните гаражи в тези региони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР