До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на

До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на ...

Лъснаха тарифите за секс със стриптийзьорките от бар Мулен Руж“, задържаха пловдивския бос.

До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на стриптийзьорките от бар "Мулен руж“ в Банско, които са предлагали и сексуслуги на клиентите си в специални стаи, съобщава "Струма.бг". 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., 20-минутен секс – 100 лв. Приходите са описани в специална папка, която е открита и иззета при полицейската операция на 23 и 24 февруари. В хода на проведената акция по линия на противодействие на разпространението на наркотични вещества и склоняване към проституция са проверени 9 обекта – жилищни сгради и автомобили, в резултат на което са намерени и иззети валута на стойност около 23 000 лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Сред арестуваните са 48-годишният собственик на заведението Димо Петров, по прякор Флорината, от Пловдив, който държи и съседната дискотека "Пентахауз“, 42-годишният Станимир Терзиев от Бургас, 34-годишната Жулиета Георгиева от Поморие, както и 43-годишният Андон Андонов от Сливен и Мартин Косарев. Първите трима са обвинени по чл. 159а от НК за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация, както и за държане на наркотични вещества, които са открити в обитаваните от тях жилища.

Престоят зад решетките им трае само 72 часа, тъй като Районен съд – Разлог ги пуска под парични гаранции – по 30 000 лв. за Димо Петров и Жулиета Георгиева, която играла ролята на "маман“ сред стриптийзьорките, и 15 000 лв. за Станимир Терзиев. Андон Андонов, който работил като викач пред бара, е задържан под стража заради държане на наркотици. Със същото обвиненине е Мартин Косарев, но той е пуснат под парична гаранция от 1000 лв., тъй като намереният канабис в лулата му е бил в малко количество.

Прокуратурата протестира определените мерки пред Окръжен съд – Благоевград с мотива, че трябва да бъдат определени по-строги, тъй като има опасност да извършат други престъпления. Тримата окръжни съдии оставиха в сила паричните гаранции, като отмениха и задържането под стража на Андон Андонов и го пуснаха на свобода срещу 3000 лв. Разследването продължава.

Източник: plovdiv24.bg