До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на

...
До 20 000 лв. на вечер е достигал оборотът на
Коментари Харесай

Лъснаха тарифите за секс със стриптизьорки в бар „Мулен руж“ в Банско, босът на бардака е арестуван

До 20 000 лева на вечер е достигал оборотът на стриптийзьорките от бар „ Мулен руж “ в Банско, които са предложили и сексуслуги на клиентите си в специфични стаи, оповестява Struma.bg.

5-минутен сексуален танц е коствал 20 лева, 20-минутен секс – 100 лева Приходите са разказани в специфична директория, която е открита и конфискувана при полицейската интервенция на 23 и 24 февруари. В хода на извършената акция по линия на противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции и склоняване към проституция са тествани 9 обекта – жилищни здания и коли, вследствие на което са открити и конфискувани валута на стойност към 23 000 лева и разнообразни наркотични субстанции – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Сред задържаните са 48-годишният притежател на заведението Димо Петров, по прякор Флорината, от Пловдив, който държи и прилежащата дискотека „ Пентахауз “, 42-годишният Станимир Терзиев от Бургас, 34-годишната Жулиета Георгиева от Поморие, както и 43-годишният Андон Андонов от Сливен и Мартин Косарев.

Първите трима са упрекнати по член 159а от Наказателен кодекс за склоняване към проституция и трафик на дами за полова употреба, както и за държане на наркотични субстанции, които са открити в населяваните от тях жилища. Престоят зад решетките им трае единствено 72 часа, защото Районен съд – Разлог ги пуска под парични гаранции – по 30 000 лева за Димо Петров и Жулиета Георгиева, която играла ролята на „ маман “ измежду стриптийзьорките, и 15 000 лева за Станимир Терзиев. Андон Андонов, който работил като викач пред бара, е арестуван под стража поради държане на опиати. Със същото обвиненине е Мартин Косарев, само че той е пуснат под парична гаранция от 1000 лева, защото откритият канабис в лулата му е бил в малко количество.

Прокуратурата стачкува избраните ограничения пред Окръжен съд – Благоевград с претекста, че би трябвало да бъдат избрани по- строги, защото има заплаха да извършат други закононарушения. Тримата окръжни съдии оставиха в действие паричните гаранции, като анулираха и задържането под стража на Андон Андонов и го пуснаха на независимост против 3000 лева Разследването продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР