До 2 месеца в Изпълнителна агенция Автомобилна администрация (ИААА) ще

...
До 2 месеца в Изпълнителна агенция Автомобилна администрация (ИААА) ще
Коментари Харесай

Преструктурират ДАИ заради арестите в Перник

До 2 месеца в Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " (ИААА) ще бъдат направени структурни и организационни промени.
Това разгласи изпълнителният шеф на ИААА Бойко Рановски на брифинг през днешния ден във връзка със арестуваните чиновници на организацията в Перник, съобщи bTV.
Той заяви, че е изработен разбор на цялостната активност на организацията, който е разпознал слабите и рискови места, както и ограниченията, които би трябвало да бъдат взети за тяхното превъзмогване.
" След измененията, ИААА ще проработи по нов метод, друг от досегашния ", уточни Рановски.
Като най-рисков, той уточни контрола на пътя, по тази причина и се работи по нов модел, който да бъде централизиран. По думите на Рановски, по този метод ще се подсигурява работата на организацията и няма да се позволяват несвойствени дейности от чиновници.
По отношение на провелата се спецакция на ГДБОП в ДАИ – Перник, Бойко Рановски уточни, че дейностите на способените органи се правят с цялостното подпомагане и поддръжка от страна Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията, както и от управлението на ИААА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР