До 2 часа ОДМВР-Бургас ще предаде резултатите от разпита му

...
До 2 часа ОДМВР-Бургас ще предаде резултатите от разпита му
Коментари Харесай

МВР и прокуратурата разследват политик от Царево след жалба на живущ в махалата

До 2 часа ОДМВР-Бургас ще съобщи резултатите от разпита му в Районната прокуратура в Бургас

Името на изтъкнат политик и държавник от Община Царево бе забъркано неприятно в тъжба на гласоподавател, който сигнализира органите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата с тъжба. Тя е постъпила при началника на РУ-Царево Димитър Чолаков през вчерашния ден. 

„ Свършено е нужното по окомплектоване на събраните материали, които ще бъдат предадени в рамките до 2 часа на прокуратурата “, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас за Флагман. От пресцентъра на Районна прокуратура пък оповестиха, че се работи по случая и преписката е била формирана незабавно, още на 31 март следобяд. 

Редакцията разполага с описаното от жалбоподателя, който е гражданин на града и живее в местността „ Грънчаря “. Дежурният ни кореспондент се свърза с него и той удостовери, че данните, които подава на органите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са същински, само че отхвърли повече информация, с цел да не се пречи на следствието.

Той твърди, че локалният политик е посетил предходната седмица махалата в Царево, като е дал на неговия брат пари да си купи елемент. На други хора пък раздавал пари за медикаменти, да си платят водата или за други потребности, за които те са му споделили. Предлагането на помощите е ставало през цялата последна седмица преди изборния ден – 2 април. В един от тези дни през предходната седмица политикът обикалял махалата и с един от претендентите за народни представители от неговата коалиция.  

Флагман не разполага с информация дали посоченият като извършител на изборния закон политик е разпитан и какви са резултатите от завършилото полицейско следствие.
Очаквайте детайлности единствено във Флагман.БГ!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР