До 19 юли събират документи на кандидати за конкурса на

...
До 19 юли събират документи на кандидати за конкурса на
Коментари Харесай

До 19 юли кандидатстват за началник на РУО

До 19 юли събират документи на претенденти за състезанието на шеф на Регионалното ръководство на образованието след дисциплинарното уволняване на Иванка Киркова.

Желаещите би трябвало да имат степен магистър и най-малко 5 година опит на управителна служба в системата на предучилищното и учебното обучение или опит на управителна или експертна служба в администрация, свързани с нея, или най-малък сан II младши.

Задължително изискване е да не са под забраняване, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент на отнемане от независимост и да не са лишени от правото да заемат избрана служба.

Конкурсът ще се организира на два стадия. Първият е решение на тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията, а вторият - изявление.

Подаването на заявката и приложенията към него става персонално или посредством прокурист. При подаване на документите по електронен път заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Минимален размер на главната заплата за длъжността е 2400 лева

Междувременно РУО разгласи и състезания за трима старши специалисти - по приобщаващо обучение, информатика и ИТ и по организация на междинното обучение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР