До 19 април ще бъде постановен финализиращ съдебен акт по

...
До 19 април ще бъде постановен финализиращ съдебен акт по
Коментари Харесай

На 19 април Фараона ще чуе присъдата си за чалга версията на Моя страна, моя България

До 19 април ще бъде предписан финализиращ правосъден акт по делото за попфолк версията на песента " Моя страна, моя България ". Това стана известно през днешния ден след чуване на пледоариите на двете страни.

В днешното съвещание се яви Емил Димитров – наследник дружно със своя юрист Христина Георгиева, както и ответникът по делото Кристофър Галовски, реализатор на попфолк версията на " Моя страна, моя България ". Като очевидец бе разпитана и брачната половинка на Емил Димитров – наследник.

Случаят стана известен през август месец предходната година, когато бе публикувана версия на песента, изпълнена от Кристофър Галовски от Кнежа. Исковете по делото от страна на ищеца са четири. Първият е за непозволено потребление посредством неразрешено основаване на версия на песента. Вторият е да се прекрати това нарушаване, като съдът да забрани потреблението по всевъзможен метод и осъществяването на песента " Моя страна, моя
България " и на непозволената версия " Моя страна, моя Германия ". Третата рекламация е за сметка на нарушителя да се популяризира правосъдното решение в медиите. Четвъртата рекламация е парична - 5000 лева за обезщетение за неимуществени вреди, нанесени на носителя на авторското право на Емил Димитров – татко, а точно на неговия наследник Емил Димитров, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР