До 18 февруари Слънцето се намира в знак Водолей. Средният

...
До 18 февруари Слънцето се намира в знак Водолей. Средният
Коментари Харесай

Дойде времето на Водолея, късат се оковите на ограниченията и принудата

До 18 февруари Слънцето се намира в символ Водолей. Средният интервал на зимния сезон е времето, когато земята се пречиства, преди да усили ритъма на живота.

Ударението попада върху подготовката. Влиянието на слънцето се засилва и неговата сила, която подтиква, укрепва и пречиства, се усилва и трансформира даже въздуха. Слънцето носи силата, която раздира оковите на рестриктивните мерки и принудата. В този интервал утробата на майката земя се пробужда за нов живот, който следва да бъде проявен, макар че още е прикрит под повърхността. В доста антични културни обичаи първото оживление на природата било празнувано при започване на февруари и носело концепцията за нов живот. Празникът отбелязвал завръщането на светлината. В Британия се чествал празникът Имболк, празник на обновлението, което пречиства земята от всичко остаряло и мъртво, от всички остарели наслоения, насъбрани през зимата.

През това време е нужно повече да се мълчи, повече да се слуша, да се заобикаля празното мърморене и безсмислената суматоха надолу-нагоре. Съгласно галактическите закони в този интервал хората би трябвало да построят проекти за бъдещето си, да слагат избрани задания, да образуват кръг от съидейници, с които взаимно да претворят концепциите и да осъществят плановете си. Време, в което могат да се внесат поправки в предходни проекти, с цел да насочат живота си в ново русло. С това не се изчерпват всички благоприятни условия предоставени през времето на Водолея, доколкото пораждат особени условия, които оказват въздействие за образуване на външните условия.

Хората, които имат избран витален сюжет, могат да останат цялостен живот негови заложници. За да им се открият нови хоризонти и да променят ориста си им е належащо да извършат цяла гражданска война в съзнанието си, включвайки прелом в фантазиите и промяна на виталните идеали. Препоръчват се медитационни практики, съзерцаване и отдръпване от външна активност, за да се даде опция за вътрешен напредък. Отказване от тези неща, от които човек желае да се освободи – неприятни привички, жестоко държание, дребните страхове, ревността, неприятните усеща.

През този интервал е отслабена силата на Телец, Лъв, Скорпион, Риби. В интервал на смъкване на слънчевата сила отслабва имунитета, организма става уязвим за инфекции, неприятно се отделят токсините, допустимо е положение на отмалялост, дефицит на сили и сила, поява на унесеност, елементарно се хващат простудни болести и вирусни инфекции. В това време не би трябвало да се възнамеряват огромни мероприятия за здравето, а още повече оперативни вмешателства.

Затова пък се покачва виталната сила на Близнаци, Везни и самите Водолеи (след рождения им ден). В интервал на слънчевата енергетика организмът се изпълва със сили /относително/, във всеки случай се намира в пика на своите благоприятни условия и точно тогава би трябвало да се възнамеряват оперативни вмешателства (съобразно лунния календар) и съществени медицински процедури.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР