До 17 януари представителите на бизнеса в Кюстендил трябва да

...
До 17 януари представителите на бизнеса в Кюстендил трябва да
Коментари Харесай

Изграждат нова система за сметосъбиране в Кюстендил


До 17 януари представителите на бизнеса в Кюстендил би трябвало да дават в общинската администрация контракт с компаниите, които са оторизирани да третират битовите им боклуци, заяви на брифинг кметът Петър Паунов и добави, че след тази дата стартират инспекции, съобщи Българска телеграфна агенция.

Кметът на Кюстендил сподели още, че се построява нова система за сметосъбиране, чиято площадка е на заключителен стадий. Предвижда се тя да бъде приключена до края на годината, след което да бъде въведена в употреба. " Изчакваме до края на седмицата дали ще има значимо предложение за отнасяне на отпадъците от бизнесмените. Ако такова няма, община Кюстендил ще сътвори лично сдружение за ръководство ", сподели Паунов.

Кметът на Кюстендил заяви още, че ще предложи на Общинския съвет общината да дофинансира извоюваните планове за физкултурен салон на едно учебно заведение и за построяването на нова спортна площадка на друго. За задачата ще бъдат нужни към 40-50 хиляди лв., тъй като и при двата плана плануваните средства от страната са незадоволителни, сподели Паунов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР