До 17:00 часа опростете и ограничете приема на храна до

...
До 17:00 часа опростете и ограничете приема на храна до
Коментари Харесай

Хранене по лунен календар – петък – 19.11.2021

До 17:00 часа опростете и ограничете приема на храна до най-много! Всички органи на тялото работят до лимита на опциите си, а претоварването им със комплицирани артикули изрично не се предлага.

Избягвайте да консумирате мазно, пържено, доста сладко и солено, намалете до най-малко количеството употребявана храна от скотски генезис. Да се заобикалят ябълки, чесън, зеле, яйца. Позволени са червен пипер, алена боровинка, алена калина, коприва и домашно приготвени конфитюри.

Още по-добре е да се направи недояждане. Освобождавайки органите си от хранителен товар в този ден, вие им предоставяте опция да се възстановят и очистят.

В 16 лунен ден (след 17:00 часа) храненето би трябвало да е също умерено. Не се позволява преяждане, защото всяко излишество се трансформира в наднормено тегло. Благоприятно време за намаляване и диети - всичките ви старания ще ви се отплатят.

Днешното предложение:

ТОПЕНО СИРЕНЕ

Продукти: 250 г сирене, 2 с.л. брашно, 1 к.ч. прясно мляко, 50 г прясно краве масло, черен пипер и сол на усет

Приготвяне: Сиренето се настъргва на ренде и се разбърква с млякото.

Маслото се разтопява в съд със заоблено дъно и в него леко се запържва брашното, след което се прибавя смесеното с мляко сирене. Сместа се пържи, без да се позволява загаряне.

Приготвеното предястие се сервира топло с препечени филийки.

Полезни препоръки: Не използвайте никакви устройства по време на хранене. Например, в случай че гледате телевизия по време на хранене, можете да изядете доста по-голямо количество храна, в сравнение с в случай че не гледате телевизия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР