До 16 юни 2023 г. български фирми и научни организации

...
До 16 юни 2023 г. български фирми и научни организации
Коментари Харесай

Български фирми и научни организации могат да кандидатстват за финансиране

До 16 юни 2023 година български компании и научни организации могат да аплайват за финансиране по програмата на Европейската галактическа организация (ЕКА). Проектните оферти по Деветата тръжна процедура се подават напълно електронно на страницата на Агенцията.

Програмата предизвиква присъединяване на дребни и междинни предприятия, както и стартъпи с капацитет да внедрят галактически данни в активността си, да разработят новаторски решения в поддръжка на климатичните промени и развиването на браншове като сигурност, земеделие, превоз и авиация и други Сред предметите на процедурата са галактическа просвета, научни проучвания и приложения, телекомуникации, микрогравитационни проучвания и други

Над 7 млн. евро са получили 43 български галактически плана по програмата по Плана за европейска кооперираща страна на България с ЕКА. Това е за интервала от подписването на първото Споразумение за Европейска кооперираща страна на България с Агенцията през 2015 година Общо са извършени осем тръжни процедури, по които са постъпили над 130 български планови оферти.

КЕШ Медия...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР