До 16 юли 2018 г. планетата на любовта ви остава

...
До 16 юли 2018 г. планетата на любовта ви остава
Коментари Харесай

Рак, любовен хороскоп за 2018 г.: Чувствени нощи, последвани от сметки

До 16 юли 2018 година планетата на любовта ви остава във вашия знак и доста от вас ще подвигат сватби, ще завързват бизнес партньорства или ще имат значими запознанства. Тези, които са необвързани, ще имат чудесни благоприятни условия. Това важи с особена мощ за родените сред 12 и 23 юли.

Сключването на бизнес партньорства е на дневен ред и в идващите 2 и половина години.

Ще трябват доста дребни старания, с цел да откриете любовта. Тя сякаш ви преследва. След 16 юли необвързаните ще срещат любовни благоприятни условия, до момента в който се грижат за парите си, или хора, свързани с финансите им.

Вашият съпруг/а, сътрудник или любовник/ца ще се чуди по какъв начин да ви се хареса повече. Ще се отклонява от пътя си единствено и единствено да сте удовлетворени, и с цялото си сърце ще е на ваша страна, загрижен/а за ползите ви. Ще ги слага даже пред своите.

Макар че по принцип това е щастливо положение и ще получите своето в любовта, не всичко ще е наслаждение и игри, защото мнозина от вас се учат. Саможертвите основават упования. Вашият сътрудник усеща, че му “дължите ” нещо, и може да има затулен товар и отговорности за вас най-после.

Някои споделят, че който си купува плебей, си купува стопанин. Има фини отговорности в тези връзки, за които постоянно не подозираме.

Любовта за вас ще бъде физическа и осезаема през първата половина на годината. Ще желаете да бъдете обичани персонално, в тялото си, за тялото си и посредством него. Любовта ще се показва посредством чувствените контакти, само че след 16 юли настава смяна.

Тогава любовта ще се показва посредством материална поддръжка, ще ви подарява с дарове. И вие по този начин ще показвате възприятията си и ще очаквате същото. Досега в последните две години за вас любовта е означавала, че обичаният човек ви прегръща и гали. Вече ще предпочитате нещо по-материално. Самотните ще си търсят богаташи и ще гравитират към сътрудници, които могат да им оказват помощ да си оправят финансовото състояние.

До 16 юли множеството от вас ще реализиран това, което желаят, в любовта.

Онези, които са сами и считат, че са прекомерно млади за брак, ще имат куп сърдечни благоприятни условия след 26 октомври, когато Юпитер ще влезе в 5-ия дом на любовта в хороскопа ви, само че те ще са по-скоро за развлечение, в сравнение с дълбока обич.

Раците, които възнамеряват или имат втори брак, ще са в напълно друго състояние. Връзката им ще е в рецесия, а проблемите ще са свързани с персоналната независимост. Истинската обич ще устои на тези стихии, само че няма да е елементарно. Ако желаете да сключите втори брак, не е целесъобразно към този момент. Чувствата при вас и колегата ви са прекомерно нестабилни за дълготрайно обвързване. Вие ще имате потребност от доста персонално пространство.

Тези от вас, които имат трети брак или значима връзка, ще преживеят рецесия след 28 юли. Не че безусловно ще скъсат, само че връзката им ще бъде тествана. Проблемите са свързани с власт.

Най-активните обществени интервали за вашата зодия ще са сред 1 януари и 2 февруари, 5 ноември и 15 декември и от 21 до 31 декември.

Раците постоянно се интересуват от вкъщи и фамилията, само че тази година с Юпитер в 4-ия им дом на хороскопа това е още по-силно. Всичко, обвързвано с тази сфера, ще ви направи доста щастливи през 2018 година Ще имате изключителна фамилна поддръжка.

Родът ви ще се усили с бебета или сватби. Срещате хора, които са като част от фамилията ви. Всичко това ще укрепи и здравето ви. Юпитер в 4-и дом е типичен пренос за пренасяне, ремонт или уголемение на жилището. Показва разцвет в дома, вероятни са преференциални продажби или покупки на къща. Често показва втори или трети дом, както и огромни първокласни придобивки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР