До 15 октомври гражданите могат да правят предложения кои пътища

...
До 15 октомври гражданите могат да правят предложения кои пътища
Коментари Харесай

До 15 октомври гражданите могат да предлагат пътища за ремонт по програмата на АПИ за 2023 г.

До 15 октомври жителите могат да вършат оферти кои пътища да бъдат включени в  инвестиционната стратегия на Агенция „ Пътна инфраструктура “ за 2023 година за настоящ и главен ремонт на сектори от републиканската пътна мрежа – автомагистрали и пътища първи, втори и трети клас. В момента АПИ създава процедура за приоритизиране на дейностите, изпълнявани по републиканската пътна мрежа със средства от държавния бюджет. Целта е да се усъвършенства процесът по обмисляне на дейностите за планиране, строителство и поддържане на пътната мрежа за всяка календарна година.

Гражданите могат да изпращат оферти и сигнали, в това число фотоси и видеоматериали, посредством форма за подаване на оферти за пътища с нужда от ремонтни действия, на имейл адрес: Формата за подаване на оферти е оповестена на интернет страницата на АПИ, в рубриката „ Предложения и сигнали “ – формуляр.

Целта е Агенцията да получи противоположна връзка от жителите за неотложните съгласно тях поправки. Предложенията ще бъдат прегледани от непрекъснато настояща комисия в АПИ, която ще приоритизира окончателните описи с пътищата за ремонт през 2023 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР