До 15 май може да се кандидатства за Лятното училище

...
До 15 май може да се кандидатства за Лятното училище
Коментари Харесай

Остават броени дни за кандидатстване в Лятното училище на фондация „Атанас Буров“

До 15 май може да се кандидатства за Лятното учебно заведение на фондация „ Атанас Буров “. Фондацията разгласи и конкурс за стипендии за присъединяване в Училището взаимно със Селект Асет Мениджмънт и специфичната поддръжка на Карол Капитал Мениджмънт. Лятното учебно заведение ще се организира сред 22 юни и 1 юли 2018 година в гр. Банкя.

В Училището ще бъдат признати до 20 студенти от икономическите университети в страната, които се образоват по стопански специалности, имат приключен минимум трети курс и триумф от следването минимум доста добър 4,50. Необходимо е претендентите да владеят чудесно британски език.

Основна тематика на тазгодишното лятно учебно заведение е „ Инвестиции ”, като акцентите в него ще бъдат на практика разбор на финансови принадлежности, капиталови решения и подходи, работа с осведомителни приложения, капиталова нравственос, корпоративно ръководство, професионални сертификационни стратегии, финансови варианти и VBA програмиране. Участниците ще бъдат сложени пред задания с на практика темперамент, като за задачата се чака да показват познания, предвидливост, креативност и умения за работа в екип.

Изпълнителният шеф на Българска фондова борса-София Иван Такев ще бъде измежду главните лектори в Лятното учебно заведение на Фондация „ Атанас Буров “. Акцент в лекцията на господин Такев ще бъдат водещите правила и практики за положително копроративно ръководство.

Кандидатите би трябвало да изпратят до 15 май попълнена осведомителна карта, автобиография и независимо написано есе на британски език на една от четирите авансово заложени тематики. Повече детайлности за условията и програмата на лятното учебно заведение може да бъде открита на интернет страницата на фондация „ Атанас Буров “.

Одобрените стипендианти ще бъдат оповестени до 24 май 2018 година на уеб страницата на фондацията. Стипендиите, предоставени от фондацията, покриват престоя и образованието на стипендиантите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР