До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион,

...
До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион,
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: ЦСКА ще има нов стадион до 15 март 2021 г.

" До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион ", разгласи притежателят на клуба Гриша Ганчев. По думите му " Българска войска " ще бъде " реконструиран по всички условия на ФИФА и УЕФА ".

" Ще бъде най-висока категория. Когато хората идват на мачовете ни, да им бъде удобно и прелестно. Ще бъдат вложени 60 милиона лв. в новия стадион ", сподели той в изявление пред " Топспорт ", оповестено и в уеб страницата на клуба.

Във вторник вечер Ганчев имаше среща с представители на фенски организации.

Той съобщи, че писмено всичко към стадиона е в съгласие. " Още на идващия Министерски съвет ще бъде гласувано смесено сдружение сред ЦСКА и страната ", уточни притежателят на клуба. И добави, че не е мислел за овакантяване на клуба, а следва задачите, които има. " Проектът ни е като от книгите - добра база, отлична школа, за знамение и приказ, нов и съвременен стадион, красавец... Това е. "

Фотогалерия: Българските футболни "бижута ", които останаха единствено на картинка >

Ганчев приветства оставката на президента на БФС Борислав Михайлов. " Браво на страната. Днес (вторник) видяхме, че в страната има държавници. Видяхме го в лицето на Бойко Борисов и министъра на спорта - Красен Кралев. Показаха нулева приемливост към корумпираните изчадия. Това е бъдещето. Държавата би трябвало да отвоюва футбола. Защото ставаме за смях на целия свят, към този момент сме даже зад Джибути. "

Според него идващият президент на БФС би трябвало да е човек, който желае да работи и да развива футбола, да не пречи и да е способен, както и " да не се напива до 11.00 часа ". " Трябва да се постановат младите. Това ни беше огромната битка - на мен и Наско Сираков, от доста години е по този начин. Със зъби и нокти се борихме това да стане. "

Ганчев поема цялостната отговорност към избора на Милош Крушчич за треньор на ЦСКА. " Той е с тима от четири месеца и познава чудесно футболистите и ситуацията. Нов треньор в този момент нямаше по какъв начин да вземем. Ще забележим до каква степен ще го докараме. Призовавам почитателите да не сменят треньора след всеки неприятен мач и загуба. Той е младо момче, кадърно. Мисля, че ще се оправи. " Той отхвърли да са водени договаряния с други треньори.

По тематиката за честния футбол в българското състезание Ганчев съобщи: " ЦСКА постоянно е играл и ще играе феърплей. За другите аз не давам отговор. "

И добави, че досегашният капитан Николай Бодуров няма бъдеще в тима, тъй като " не желая да съм обкръжен от неточни хора ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР