До 15 април се приемат предложенията за за присъждане на

...
До 15 април се приемат предложенията за за присъждане на
Коментари Харесай

Започва приемането на номинации за наградите „Стара Загора“ и „Млада Загора“

До 15 април се одобряват предложенията за за отсъждане на Наградата „ Стара Загора “ за 2020 година. Отличието  се присъжда за Деня на българската култура и просвета и славянската книжовност 24 май. Номинациите могат да се вършат в писмен тип до кмета на община Стара Загора от държавни и общински органи, от публични и професионални организации и креативен сдружения и от жители на общината. 
Наградата „ Стара Загора “ се присъжда в две посоки - просвета и обучение и просвета и изкуство. В първото претендентите би трябвало да са изявени експерти с потвърден принос и новаторски подходи в учебно-възпитателната работа, а техни възпитаници да имат участия и класиране на призови места в надпревари, състезания и олимпиади на регионално, национално и интернационално равнище. За направлението „ Култура и изкуство “ претендентите би трябвало да са със значими достижения в региона на литературата, изобразителното изкуство, архитектурата, музиката, театъра, танцовото изкуство, фотографията, актуалните образни изкуства.
Номинациите за премията „ Млада Загора “ се одобряват до 15 май. Кандидатите, които се оферират за оценката, би трябвало да са учащи  с изключителни достижения и с награди и призови места от районни, национални и интернационалните надпревари. Мога да бъдат номинирани претенденти разработвали и взели участие в учебни, общински, районни, национални или интернационалните планове с принос за утвърждаване  на престижа на образователното заведение, да имат персонален престиж измежду съучениците си и учителите в образователното заведение. 
Наградите " Стара Загора " и " Млада Загора " са самостоятелни и групови и се връчват тържествено при отбелязването на Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност в Стара Загора. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР