До 14 декември е отворен за участие традиционния конкурс за

...
До 14 декември е отворен за участие традиционния конкурс за
Коментари Харесай

Конкурс „Сурва, Весела година“ и тази година очаква творящи ученици

До 14 декември е отворен за присъединяване обичайния конкурс за сурвачки „ Сурва, Весела Година ”, проведен от Община Стара Загора и Център за поддръжка за личностно развиване.

Сурвачките би трябвало да бъдат направени от естествени материали, да носят българската национална традиция и да отразяват уменията на децата, умелост и знания за обичаите за красивите зимни празници в България. В състезанието могат вземат участие възпитаници от І до VІІ клас разграничени в две групи – от І до ІV клас и от V до VІІ клас.  Творбите ще бъдат оценени от умело жури.

Всяка сурвачка би трябвало да е съпроводена със следната информация: трите имена на ученика, клас, учебно заведение, прецизен адрес и телефон, име на учителя. Творбите се предават в постройката на Център за поддръжка за личностно развиване на адрес: ул. ”Захарий Княжески ” 71 ет.3. За спомагателна информация: тел.042 63 86 98, 042 62 90 62.

Списъкът с наградените творби ще бъде оповестен в уеб страницата на ЦПЛР -Стара Загора и на страницата на центъра във Facebook.

Отчитането на състезанието ще бъда на 22 декември, от 14.00 часа, в залата на ЦПЛР.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР